Uvjeti korištenja

Autorska prava

Portal www.konji.hr polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, fotografske, video, vizualne i audio).

Portal www.konji.hr ne odobrava korištenje materijala za objavljivanje na portalima informativnog ili zabavnog karaktera čiji su izdavači pravne, fizičke ili nepoznate osobe niti na njihovim facebook profilima te ostalim društvenim mrežama bez pisanog ili usmenog odobrenja redakcije. Svi elementi web stranica, uključujući sadržaj, zaštićeni su autorskim pravom, trgovačkim pravom, moralnim pravom i ostalim zakonima i propisima koji se odnose na zaštitu intelektualnog vlasništva. Portal www.konji.hr dopušta objavu preuzetih linkova isključivo na društvenjoj mreži Facebook.

Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela smatra se kršenjem autorskih prava portala www.konji.hr i podložno je tužbi. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (portal konji.hr i suradnici) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Nepotpisivanje, nepotpuno potpisivanje ili krivo potpisivanje fotografija, videa i tekstova ili dijelova teksta smatra se povredom autorskog prava sukladno Zakonu o autorskom pravu i ostalim pravima te podliježe sankcioniranju.

Korištenjem bilo kojeg dijela stranice www.konji.hr i svih njegovih dijelova automatski prihvaćate sve aktualne uvjete korištenja.
Korisnici su dužni pročitati uvjete korištenja te se smatra da su korisnici korištenjem stranica www.konji.hr ili bilo kojeg njegovog dijela upoznati s aktualnim uvjetima korištenja te da su ih razumjeli u cijelosti.

Materijali zaprimljeni na adresu info@konji.hr smatraju se materijalima dostavljenim za objavu na web stranici www.konji.hr i objavljuju se bez naknade pošiljateljima, te se smatra da su pošiljatelji upoznati s ovim uvjetima korištenja.


O stranicama

Portal www.konji.hr namijenjen olakšavanju pristupa javnosti informacijama o konjima, njihovom zdravlju, održavanju, događanjima, školama i sličnim sadržajem. Portal www.konji.hr otklanja materijalnu i bilo kakvu drugu odgovornost za moguću štetu koja bi nastala primjenom savjeta objavljenih na ovoj stranici, bez prethodnog savjetovanja s profesionalnom osobom/veterinarom.

Niti jedan dio sadržaja www.konji.hr ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih. Stranica www.konji.hr sastoji se od vlastitog autorskog sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja te linkova na vanjske stranice. Portal www.konji.hr sadržaje objavljuje u dobroj namjeri i sve sadržaje koristite na vlastitu odgovornost te se portal www.konji.hr ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.


Linkovi

Stranica www.konji.hr sadrži i veze do drugih internet stranica kreiranih od strane trećih osoba (linkovi) koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. Portal www.konji.hr nema nadzor nad navedenim dokumentima, podatcima, informacijama ili drugim Internet stranicama te se u potpunosti odriče svake odgovornosti vezane uz sadržaj na internet stranicama kreiranim od strane trećih osoba.


Zaštita privatnosti

Portal www.konji.hr štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj mjeri i obvezuje se da će u dobroj namjeri koristiti podatke dobivene od korisnika tijekom korištenja web stranica kojih je izdavač i da privatne podatke neće distribuirati niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika. Portal www.konji.hr se obvezuje da prikupljene privatne podatke poput e-mail adrese, imena i prezimena neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika prodavati niti distribuirati. Portal www.konji.hr se obvezuje da će čuvati privatnost korisnika, osim u slučaju teškog kršenja uvjeta korištenja ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Portal www.konji.hr zadržava pravo ne objaviti sadržaj dobiven od strane korisnika ukoliko isti krši postojeće hrvatske i/ili međunarodne zakone, sadrži sadržaj koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način, sadrži informacije za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima.
Portal www.konji.hr zadržava pravo ne objaviti razmjenu linkova i sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom (novine, on-line izdanja, portali...), a s kojima nema ugovor o poslovnoj suradnji.


Promjene uvjeta korištenja

Portal www.konji.hr zadržava pravo da bez najave povremeno promijeni ili modificira uvjete. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na www.konji.hr smatra se da ste upoznati s najnovijim uvjetima. Za potrebe korištenja materijala obratite se e-poštom.